Dve deti zomreli po výbuchu bomby z druhej svetovej vojny

NETKY.SK • 24 Marec 2011, 13:14 • 2 min
Dve deti zomreli po výbuchu bomby z druhej svetovej vojny

Dve deti zomreli po výbuchu bomby z druhej svetovej vojny - Svet Deväťročné poľské dievča zomrelo dnes po výbuchu pravdepodobnej bomby z druhej svetovej vojny, ktorá zostala na poli v južnom Poľsku. Dievča je druhou obeťou explózie, ku ktorej došlo v utor

slovakia

left justify in out

Deväťročné poľské dievča zomrelo dnes po výbuchu pravdepodobnej bomby z druhej svetovej vojny, ktorá zostala na poli v južnom Poľsku.
      Dievča je druhou obeťou explózie, ku ktorej došlo v utorok v dedine Koňskowola. Výbuch zabil priamo na mieste aj desaťročného brata dievčatka.
      Dvojica sa hrala na poli, kde našla výbušné zariadenie. Polícia čaká na výsledky testov, ktoré určia, čo spôsobilo explóziu.
      Nevybuchnuté bomby z obdobia druhej svetovej vojny nachádzajú v Poľsku často. Úmrtia sú však zriedkavé.
      Vo februári 2010 zneškodnili poľskí technici bombu z čias vojny, nájdenú na stavenisku Národného štadióna v hlavnom meste Varšava, ktorý stavajú na futbalový šampionát Euro 2012.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies