Deti sa zranili pri páde z ruského kolesa

NETKY.SK • 11 August 2013, 11:15 • 2 min
Deti sa zranili pri páde z ruského kolesa

ROSARIO - O život prišli dve sestry vo veku 12 a 14 rokov. Medzi siedmimi zranenými sú aj tri deti a minimálne jedno z nich utrpelo zranenia vážneho charakteru.

slovakia

left justify in out

Dve deti zahynuli a sedem ďalších ľudí utrpelo zranenia, keď sa s nimi odtrhla jeden z kabíniek ruského kolesa v strednej Argentíne. Oznámila to dnes agentúra DPA. 

O život prišli dve sestry vo veku 12 a 14 rokov. Medzi siedmimi zranenými sú aj tri deti a minimálne jedno z nich utrpelo zranenia vážneho charakteru.

K nehode došlo v sobotu v meste Rosario. Jedna z kabíniek sa odtrhla v momente, keď sa nachádzala takmer v najvyššom bode 25 metrov vysokého kolesa. Spadla pritom do zástupu ľudí, ktorí čakali na nástup do kolesa.

Ide už o druhú tragédiu, ktorá postihla v priebehu týždňa vyše miliónové mesto Rosario, ležiace asi 300 kilometrov severozápadne od Buenos Aires. Výbuch zemného plynu tu v utorok spôsobil zrútenie 10-poschodového obytného domu. O život prišlo najmenej 14 ľudí a ďalších viac ako 60 utrpelo zranenia. 

Zrútená budova leží neďaleko miestneho lunaparku, v ktorom došlo k sobotňajšej nehode.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies