Dve Angličanky sa teda poriadne pomýlili! Svojim príbehom pobavili internet

NETKY.SK • 26 Január 2018, 13:30 • 2 min
Dve Angličanky sa teda poriadne pomýlili! Svojim príbehom pobavili internet

Kamarátky si urobili výlet do Barcelony, kde si chceli splniť veľký sen, no trochu sa prerátali.

slovakia

left justify in out

Emma Jonesová a Catriona Doweová sú vernými kamarátkami už roky a vždy obdivovali Španielsko. Obzvlášť ich však priťahovala katalánska metropola Barcelona. Konečne sa teda rozhodli, že ju navštívia no tour plan-u zrejme veľa pozornosti nevenovali...

 

Sagrada Família je zrejme najslávnejšou stavbou v Barcelone a napriek tomu, že ani po 136 rokoch nie je úplne dostavaná, neustále priťahuje davy turistov. Aj to z nej totiž robí výnimočnú architektonickú pamiatku. Svojou veľkoleposťou očarila aj Emmu a Catrionu a jej návštevu si stanovili za hlavný bod výletu. Napriek tomu, že si o stavbe naštudovali mnohé informácie a jej vzhľad je notoricky známy, dievčatá urobili zásadnú chybu.

 

Aby Sagradu Famíliu ľahšie našli, zadali si to do mobilnej aplikácie, ktorá ich k nej mala doviesť. Vydali sa teda na cestu, pričom presne rešpektovali pokyny zo svojho smartfónu. Konečne prišli na miesto a plné entuziazmu si hneď zaplatili prehliadku stavby aj výstup na jej vežu. Nevedeli sa dočkať krásneho výhľadu na mesto.

 

Po absolvovaní desiatok schodov však dievčatá ostali prekvapené. V panoráme Barcelony zrazu zbadali majestátnu katedrálu, ktorá sa nápadne podobala na Sagradu Famíliu. Oslovili preto sprievodcu, ktorý im záhadu okamžite vysvetlil. Turistky totiž neboli na veži Sagrady Famílie, ale Barcelonskej katedrály.

 

Napriek tomu, že vďaka svojmu omylu museli absolvovať ďalšie štyri kilometre a opäť si platiť všetky vstupy, na dobrej nálade im to neubralo. Práve naopak, ako prezradili, nebyť tohto vtipného omylu, prežili by len obyčajný výlet.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies