Dvanásťročné dievča sa stalo matkou!

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 17:47 • 2 min
Dvanásťročné dievča sa stalo matkou!

LONDÝN - Nemenovaná dvanásťročná školáčka z Londýna a jej o rok starší priateľ, ktorým sa uplynulý víkend narodila dcéra, sa stali najmladšími rodičmi vo Veľkej Británii.

slovakia

left justify in out

Dievča sa vo veku dvanásť rokov a tri mesiac stalo zároveň najmladšou matkou. Doterajší rekord držala istá Tressa Middleton z Edinburghu, ktorá porodila v roku 2006 vo veku dvanásť rokov a osem mesiacov. Historicky najmladším otcom zostáva naďalej Sean Stewart z Bedfordu, ktorý sa v roku 1998 stal otcom vo veku dvanásť rokov.

 

Matka londýnskeho dievčaťa má iba 27 rokov, čím sa stala jednou z najmladších babiek vo Veľkej Británii. Jej dcéra sa so svojím priateľom zoznámila koncom roka 2012, keď mala desať rokov. Nemenovaný zdroj pre denník The Sun uviedol, že dvojica spolu chodí viac než rok a v budúcnosti sa chce zosobášiť. "Starí rodičia z oboch strán ich veľmi podporujú. Je to veľmi náročná situácia, keďže obaja rodičia sú veľmi mladí, ale ich rodiny stoja za nimi. Ich vzťah trvá už viac než rok, takže nejde o žiadnu krátkodobú záležitosť. Sú veľmi zaľúbení. Plánujú spolu zostať, vychovávať dcéru a neskôr sa zosobášiť," uviedol zdroj. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.dailymail.co.uk

 

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies