Dvaja vodiči šoférovali pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 4 August 2013, 15:38 • 2 min
Dvaja vodiči šoférovali pod vplyvom alkoholu

BRATISLAVA - Počas víkendu policajti opäť zistili u niektorých vodičov jazdu pod vplyvom alkoholu.

slovakia

left justify in out

Z úmyselného prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili 37-ročného Radoslava Ch. z Bratislavy, ktorý krátko po polnoci šoféroval VW. Passat po Karloveskej ulici v Bratislave. Policajti mu počas dychovej skúšky namerali hodnotu 1,02 miligramu alkoholu na liter výdychového vzduchu, čo zodpovedá 2,13 promile alkoholu v krvi. "Vecou sa zaoberajú policajti Obvodného oddelenia PZ Karlová Ves." dodala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Na Šoltesovej ulici v Bratislave dopravní policajti v sobotu popoludní zastavili a skontrolovali vodiča VW Golf s bratislavským evidenčným číslom. Počas kontroly vodiča vyzvali, aby sa podrobil dychovej skúške na zistenie požitia alkoholu. Výsledok bol pozitívny, prístroj ukázal hodnotu 0,75 mg/l alkoholu (1,56 promile), opakované dychové skúšky ukázali hodnotu 0,12 mg/l alkoholu (0,25 promile) a 0,11 mg/l alkoholu v jeho dychu. Po tomto zistení ho policajti eskortovali na príslušné policajné oddelenie, kde 49-ročného Ľubomíra S. z Bratislavy obvinili z úmyselného prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies