Dvaja Slováci sa v Holandsku stali obeťou zápalnej fľaše

NETKY.SK • 5 September 2014, 19:39 • 2 min
Dvaja Slováci sa v Holandsku stali obeťou zápalnej fľaše

BRATISLAVA - Dvaja Slováci sa stali obeťou Molotovovho kokteilu, v holandskom mestečku Velp im niekto hodil do izby zápalnú fľašu, obaja skončili v nemocnici. Informuje o tom televízia Markíza v relácii Televízne noviny.

slovakia

left justify in out

Na prípad uvalila polícia embargo. Zápalná fľaša podľa informácií Markízy rozbila okno a oheň okamžite zasiahol 27-ročnú Slovensku a 41-ročného Slováka. Oboch museli hospitalizovať v centre pre popáleniny. Zamestnávateľ Slovákov tvrdí, že zrejme je to vážne. Televízii potvrdili, že pracujú v mäsiarskom priemysle. Holandské médiá informujú o prípade ako o mimoriadnej udalosti, prípad prevzal špeciálny tím zložený z 25 vyšetrovateľov. "Došlo k incidentu, pri ktorom boli zranené dve osoby, ktorých identifikovali ako slovenských občanov, sú v ošetrení na miestnej klinike," povedal televízii hovorca ministra zahraničných vecí Peter Susko. Slováci podľa Markízy bývali v ubytovni s asi 30 cudzincami zo štátov východnej Európy, vraj tam niektorí robili hluk a tak nie je vylúčené, že zápalná fľaša nebola určená Slovákom. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies