Dvaja Rumuni v Rakúsku kradli drahé alkoholické nápoje po celej krajine

NETKY.SK • 28 November 2015, 17:22 • 2 min
Dvaja Rumuni v Rakúsku kradli drahé alkoholické nápoje po celej krajine

VIEDEŇ - Rakúskym kriminalistom sa podarilo objasniť 26 prípadov krádeží alkoholických nápojov a žiletiek z obchodných prevádzok na celom území alpskej republiky v celkovej hodnote viac ako 9000 eur.

slovakia

left justify in out

Krádeže mali na svedomí dvaja rumunskí občania vo veku 29 a 40 rokov, ktorým bola polícia na stope už od augusta a ktorých napokon v septembri prichytil pri čine detektív v jednom z obchodných domov.

Informácie priniesol rakúsky verejnoprávny rozhlas ORF.

 

Duo sa špecializovalo na krádeže drahého alkoholu vrátane značkových šampanských, whisky a vodky. Polícii sa podarilo zadržaným preukázať 26 takýchto krádeží, pri ktorých odcudzili 195 balení alkoholických nápojov a 25 balení žiletiek.

 

Poškodenými sa stali najčastejšie prevádzky vo Vösendorfe, Langenzersdorfe a St. Pöltene, ale aj vo Viedni, Klagenfurte, Innsbrucku, Welse a Grazi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies