AKTUALIZOVANÉ Žieravinu na ľudí v Londýne vylievali dvaja tínedžeri vo veku 15 a 16 rokov!

NETKY.SK • 14 Júl 2017, 06:27 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Žieravinu na ľudí v Londýne vylievali dvaja tínedžeri vo veku 15 a 16 rokov!

LONDÝN - Scotland Yard vyšetruje päticu útokov žieravinou vo východnom Londýne.

slovakia

left justify in out

Po pätici útokov žieravinou v severovýchodnom Londýne zatkli dvoch tínedžerov vo veku 15 a 16 rokov. Prvotné správy pritom hovorili o štyroch pravdepodobne súvisiacich útokoch v Hackney a Stoke Newington, ktoré sa stali v priebehu zhruba 70 minút. Neskôr k nim priradili aj ďalší, ku ktorému došlo v Islingtone. Útočníci boli podľa Metropolitnej polície na mopede. Všetky obete neskôr previezli do nemocnice, pričom jedna z nich utrpela "život meniace zranenia".

Najprv, okolo 22:25 miestneho času napadli v Hackney dvaja muži na mopede 32-ročného muža, ktorý mal tiež moped. Podľa polície pri ňom zastavili, do tváre mu šplechli žieravinu, jeden odišiel na jeho mopede a druhý na tom, ktorým prišli. Polícia čaká na aktuálne informácie o rozsahu mužových zranení.

 

 

O 22:49 dvaja muži na mopede nastriekali žieravinu do tváre mužovi v Islingtone.

 

Potom, o 23:05, nahlásili útok žieravinou na Shoreditch High Street, pričom opäť to boli dvaja muži na mopede. Táto obeť však podľa polície neutrpela život ohrozujúce ani život meniace poranenia.

 

O 23:18 polícia prijala hlásenie o lúpeži na Cazenove Road v Stoke Newington, pri ktorej bola použitá žieravina. Vyslaní policajti našli na mieste napadnutého muža s život meniacimi poraneniami tváre.

 

Piaty incident sa stal okolo 23:37 na Chatsworth Road v Hackney, keď pri mužovi na mopede zastavili dvaja muži na mopede, nastriekali mu do tváre tekutinu a ukradli jeho vozidlo.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona