Dvaja muži sa vlámali do pohostinstva v Mojmírovciach, priamo pri čine ich zadržala polícia

NETKY.SK • 19 Jún 2017, 11:38 • 2 min
Dvaja muži sa vlámali do pohostinstva v Mojmírovciach, priamo pri čine ich zadržala polícia

MOJMÍROVCE - Vďaka rýchlemu zásahu policajnej hliadky skončili dvaja muži z Mojmíroviec v okrese Nitra v policajnej cele. V sobotu 17. júna sa v nočných hodinách 24-ročný Dominik a 23-ročný Teodor vlámali do miestneho pohostinstva.

slovakia

left justify in out

"Ich nočné vyčíňanie sa začalo na ulici, kde najskôr poškodili reklamný plagát. Následne rozbili drevenú výplň na zadných vchodových dverách pohostinstva a vošli do miestnosti, kde poškodili kamery," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

 

Operačný dôstojník vyslal na miesto policajnú hliadku, ktorá podozrivých priamo pri čine zadržala. Mužom sa nepodarilo z pohostinstva nič odniesť. Obaja boli v zmysle zákona obmedzení na osobnej slobode a boli s nimi vykonané všetky potrebné procesné úkony. Majiteľovi vznikla poškodením škoda vo výške 300 eur.

 

Poverený policajt začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin krádeže v štádiu pokusu v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci. V prípade preukázania viny súdom hrozí za tieto skutky trest odňatia slobody na dva roky.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies