Dvaja muži prepadli novinový stánok

NETKY.SK • 22 Február 2014, 15:49 • 2 min
Dvaja muži prepadli novinový stánok

BRATISLAVA - Policajti pátrajú po páchateľoch dnešného lúpežného prepadnutia novinového stánku na Krásnej ulici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, stánok prepadli okolo 8:00 dvaja muži ozbrojení krátkou guľovou zbraňou. Pod hrozbou jej použitia žiadali od zamestnankyne vydanie peňazí. Žena im v obave o svoj život a zdravie vydala 200 eur a dva kartóny cigariet. Obaja páchatelia následne ušli na dosiaľ neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení, vyšetrovateľ už začal v tomto prípade trestné stíhanie za zločin lúpeže.

Podľa dostupných informácií ide o dvoch približne 20-ročných mužov. Obaja majú okolo 175 centimetrov, mali čierne oblečenie, na hlave kapucne stiahnuté po oči. V prípade, že si občania všimli približne o 8:00 na Krásnej ulici v bratislavskom Ružinove a jej blízkom okolí unikajúcich mužov alebo akékoľvek podozrivé konanie osôb, informácie môžu poskytnúť polícii na bezplatnom čísle 158, prípadne aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies