Dvaja muži napadli tretieho a vyhrážali sa mu zabitím

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 13:15 • 2 min
Dvaja muži napadli tretieho a vyhrážali sa mu zabitím

BRATISLAVA - Zo zločinu ublíženia na zdraví a výtržníctva obvinil vyšetrovateľ 44-ročného Róberta F. a 39-ročného Alexandra M. za to, že 39-ročnému mužovi spôsobili v bare v Kráľovskom Chlmci ťažkú ujmu na zdraví a vyhrážali sa mu zabitím.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka, obaja muži v nedeľu 22. marca prišli do jedného z barov v Kráľovskom Chlmci a pod zámienkou rozhovoru poškodeného násilím vytiahli von z podniku. Pri bráne vedúcej k zadnému vchodu podniku ho údajne napadli. Po údere sklenenou fľašou do hlavy, ktorá sa rozbila, stratil vedomie. Na zemi utŕžil od útočníkov aj niekoľko kopancov do hlavy. Okrem úderov sa v tme ozývali aj vyhrážky Alexandra M., že poškodeného zabije. Podľa zistení polície išlo o pomstu za výpoveď poškodeného na polícii v staršom prípade, čo mu v ten deň vyčítal aj Róbert F. Ten údajne na neho kričal, že ako si dovolil ho udať, že ho za to zabije a vyvraždí celú jeho rodinu. Napadnutím utrpel poškodený otras mozgu, zlomeninu lebečnej klenby a niekoľko tržných rán.

 

V pondelok 23. marca popoludní oboch podozrivých zadržali policajti len 400 metrov od štátnej hranice v Slovenskom Novom Meste. Po vypočutí ich vyšetrovateľ následne obvinil a skončili v cele policajného zaistenia. V súčasnosti sa už rozhoduje o ich väzbe a v prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na päť až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies