Dvaja mŕtvi a sedem ranených po streľbe pri holičstve v Detroite!

NETKY.SK • 7 November 2013, 06:23 • 2 min
Dvaja mŕtvi a sedem ranených po streľbe pri holičstve v Detroite!

DETROIT - Streľba vypukla v stredu večer v americkom meste Detroit pri holičstve, ktoré je známe aktivitami spojenými s hazardom.

slovakia

left justify in out

Incident si podľa polície vyžiadal dvoch mŕtvych, informovala tlačová agentúra AP. K streľbe došlo okolo 18.00 h miestneho času v holičstve Rocky's. Strelné poranenia utrpelo deväť mužov, z nich dvaja boli vyhlásení za mŕtvych. Informácie o zločine sú stručné, pretože polícia ho ešte vyšetruje, a nie je jasné ani to, koľko ľudí spustilo streľbu.

Policajná hovorkyňa Kelly Minerová uviedla, že pred holičstvom zastavili dve autá a ľudia vo vnútri oboch vozidiel začali na seba navzájom strieľať. "Niekto náhodou trafil budovu a vtedy z nej začali vybiehať ľudia. Utekali sa skryť do iných podnikov v tejto mestskej oblasti," opísala situáciu policajná hovorkyňa. Dodala, že obaja mŕtvi muži boli nájdení vo vnútri holičstva.

Streľbu mohla vyvolať nedobytná pohľadávka, uviedol policajný šéf James Craig. Holičstvo sa nachádza v budove s radom obchodov pri hlavnej ceste vo východnej časti Detroitu a je známe ako miesto ilegálnych hazardných hier. V rade obchodov je aj čínska reštaurácia, autoopravovne a malé potraviny.

Polícia vyhlásila pátranie po dvoch vozidlách, ktoré podozriví použili - po bielom Chevrolete Impala z roku 2004, ktorý má zrejme rozbité okno a diery po guľkách v zadnej časti, a po čiernom Chevrolete Impala z roku 2004.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies