Dvaja Maďari zranení pri teroristických útokoch v Bruseli sa zotavujú

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 15:40 • 2 min
Dvaja Maďari zranení pri teroristických útokoch v Bruseli sa zotavujú

Budapešť - Dvojica zranených Maďarov, ktorá utrpela zranenia pri teroristických útokoch v Bruseli z 22. marca, sa dobrým tempom zotavuje, informoval dnes v Budapešti maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry MTI šéf maďarskej diplomacie povedal, že jeden zo zranených je zamestnancom maďarského zastupiteľstva pri Európskej únii. Jeho stav sa každým dňom zlepšuje, úplne sa však zotaví až po niekoľkých týždňoch. Z nemocnice by ho mali prepustiť v nadchádzajúcich dňoch.

 

Ďalšou zranenou je žena pracujúca v Bruseli, ktorú na vlastnú žiadosť z nemocnice už prepustili. Jej stav sa priebežne zlepšuje, ale k úplnému uzdraveniu potrebuje takisto ešte týždne.

 

Pri útokoch teroristov na bruselskom letisku a v metre belgickej metropoly zahynulo 32 ľudí a približne 340 ľudí utrpelo zranenia, medzi nimi aj dvaja občania Maďarska, píše MTI.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies