FOTO Tragické ráno na východe: Dvaja ľudia prišli o život pri dopravných nehodách

NETKY.SK • 3 November 2016, 10:12 • 2 min
FOTO Tragické ráno na východe: Dvaja ľudia prišli o život pri dopravných nehodách

PREŠOV – Dve osoby prišli dnes ráno o život pri dopravných nehodách. Jedna našla smrť pod kolesami vlaku, ďalšia v osobnom aute.

slovakia

left justify in out

Smrteľne sa zranila doposiaľ neidentifikovaná osoba krátko po pol siedmej ráno pri zrážke s vlakom na zastávke Snina v smere na Humenné. „Operátor linky 155 vyslal najbližšiu posádku záchranárov. Tí však už len mohli skonštatovať, že osoba utrpela devastačné poranenia nezlučiteľné so životom,“ informoval agentúru SITA hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel. Identifikácia osoby ako aj zistenie bližších príčin a okolností tragédie sú predmetom vyšetrovania. Podľa doterajších informácií išlo o muža. Riadna vlaková doprava bola obnovená pred pol desiatou dopoludnia.

 

Tragicky sa skončila aj dopravná nehoda pri obci Rudlov (okres Vranov n/Topľou), kde prišiel o život 25-ročný vodič z obce. Ako pre agentúru SITA uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, v aute bol sám. "Vodič osobného motorového vozidla zn. Rover, počas jazdy z doposiaľ nezistených príčin, zišiel s vozidlom mimo cestu a narazil ním do plotenia rodinného domu. Vozidlo bolo týmto nárazom odrazené späť na cestu, prešlo na druhú stranu kde narazilo do svahu priekopy a tam aj ostalo stáť," informovala Migaľová. Vodič Marek pri nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona