VIDEO Dvaja hráči brazílskeho tímu hrali s rovnakým číslom, jedného rozhodca vylúčil

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 19:40 • 2 min
VIDEO Dvaja hráči brazílskeho tímu hrali s rovnakým číslom, jedného rozhodca vylúčil

RIO DE JANEIRO – V brazílskom futbalovom tíme Mogi Mirim bude mať pracovník zodpovedný za výstroj asi poriadny malér.

slovakia

left justify in out

V druhej brazílskej lige sa stretli tímy Mogi Mirim s hosťujúcim Bragantinom a zápas okorenil zaujímavý moment, keď rozhodca vylúčil hráča za to, že mal na sebe dres s rovnakým číslom ako jeho tímový kolega!

Zápas tímu Mogi Mirim, ktorý vlastní bývalá brazílska legenda Rivaldo, poznačilo bizarné vylúčenie obrancu Paulaoa. Ten mal na sebe pôvodne dres s číslom štyri, avšak počas polčasovej prestávky si ho prezliekol. Hráč však nemal ani potuchy o tom, že dres ktorý si obliekol, má rovnaké číslo tri ako jeho tímový spoluhráč Fabio Sanches.

 



Keď si to štvrtý rozhodca všimol, tak Paulao okamžite dostal žltú kartu. Keďže to bola už jeho druhá žltá v zápase, tak musel predčasne do spŕch. Oslabený tím Mogi Mirim nakoniec prehral 2-3, keď hosťujúci Geovane strelil v 93.minúte víťazný gól hostí.

Niektoré rozhodnutia rozhodcov sa zdajú byť poriadne prísne, keďže v tomto prípade snáď stačilo hráča napomenúť, aby si dres prezliekol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies