Dvaja fanúšikovia AC Miláno sa ocitli v cele po výtržnostiach vo Verone

NETKY.SK • 27 August 2013, 14:09 • 2 min
Dvaja fanúšikovia AC Miláno sa ocitli v cele po výtržnostiach vo Verone

MILÁNO - Dvoch futbalových fanúšikov AC Miláno zatkla talianska polícia po stretoch s priaznivcami Hellasu Verona počas sobotňajšieho zápasu úvodného kola futbalovej Serie A. Zadržaní sú vo veku 20 až 29 rokov a k ich identifikácii údajne pomohli zábery z kamerového systému na štadióne, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Kamery zachytili, ako jeden z fanúšikov vytrhol na tribúne sedadlo a vrhol ho cez ochrannú bariéru do súperovho sektoru. Ďalší zadržaný si mal odopnúť opasok z nohavíc a používať ho ako bič.

Verona dostala za výtržnosti fanúšikov a vhodené svetlice na trávnik od ligovej disciplinárky pokutu 40-tisíc eur, "rossoneri" vyviazli s päťtisícovou pokutou. Pre Hellas to bol prvý zápas v najvyššej talianskej súťaži po 11 rokoch, nováčik v ňom zdolal tretí tím uplynulej sezóny Serie A 2:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies