Dvaja chlapci chceli v Prešove ukradnúť auto, výlet do Bratislavy im prekazila polícia

NETKY.SK • 18 August 2015, 13:03 • 2 min
Dvaja chlapci chceli v Prešove ukradnúť auto, výlet do Bratislavy im prekazila polícia

PREŠOV - Dvaja 15-roční Michalovčania sa v nedeľu (16.8.) pokúsili na Exnárovej ulici v Prešove ukradnúť auto zn. Chevrolet, avšak prichytila ich pri tom policajná hliadka. Chlapci potrebovali auto na výlet do Bratislavy.

slovakia

left justify in out

Ako dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová, chlapci v nedeľu v nočných hodinách vošli na ohradené parkovisko, pristúpili k vozidlu, na ktorom zlomili anténu a s ňou sa snažili prerezať plátenú strechu. V tomto konaní ich vyrušila a prichytila policajná hliadka. Tá mladíkov zadržala a následne boli umiestnení do cely policajného zaistenia.

 

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove už vzniesol voči nim obvinenie z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla a z prečinu poškodzovania cudzej veci – oba skutky spáchané formou spolupáchateľstva. Majiteľovi vozidla vznikla škoda 3000 eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona