Dvaja Česi v Chorvátsku v noci spadli z balkónov, obaja sa vážne zranili

NETKY.SK • 4 August 2014, 15:44 • 2 min
Dvaja Česi v Chorvátsku v noci spadli z balkónov, obaja sa vážne zranili

ZÁHREB - Dvaja českí turisti sa v noci nadnes vážni zranili v Chorvátsku pri páde z výšky.

slovakia

left justify in out

Jeden sa nadránom zrútil pri nevydarenom pokuse vyšplhať sa na balkón, druhý po polnoci spadol z balkóna apartmánu, kde sa zabával s priateľmi. Informoval o tom český spravodajský portál iDNES.cz.
     

Mladšiemu Čechovi sa nehoda stala v meste Supetar na ostrove Brač, keď sa okolo 5.00 h vracal do hotela. Nemal pri sebe kľúč od izby, a tak sa rozhodol vyšplhať na balkón - zrútil sa však zo štvormetrovej výšky a s vážnymi zraneniami ho odviezli do nemocnice v prístavnom meste Split.
     

V tejto nemocnici skončil aj 46-ročný muž, ktorý krátko po polnoci vypadol z balkóna prenajatého apartmánu neďaleko obľúbeného letoviska Omiš, kde sa zabával s priateľmi. Pri páde z výšky troch metrov utrpel vážne poranenia hlavy a zlomeniny niekoľkých rebier, napísal web iDNES.cz.
     

V Chorvátsku trávi každý rok dovolenku vyše 600.000 Čechov. Toto leto už chorvátske úrady informovali o niekoľkých ťažkostiach českých turistov - pred mesiacom sa vážne zranili dve dievčatá pri zrážke dvoch lodí pri ostrove Hvar, ďalšiu českú turistiku znásilnil páchateľ v blízkosti mesta Zadar, keď sa sama vybrala na bicykli k Vranskému jazeru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona