FOTO Dvaja bratislavskí priekupníci z kokaínom skončili za mrežami, obom hrozia vysoké tresty

NETKY.SK • 11 Október 2017, 12:27 • 2 min
FOTO Dvaja bratislavskí priekupníci z kokaínom skončili za mrežami, obom hrozia vysoké tresty

BRATISLAVA - Dvom obvineným Bratislavčanom hrozí za predaj kokaínu v prípade preukázania viny až desať rokov za mrežami. Ide o 43-ročného Michaela R. a 35-ročného Martina V.

slovakia

left justify in out

Drogy našli policajti počas prehliadky domu a auta koncom minulého týždňa na Riazanskej ulici v Bratislave. "Zaistený biely prášok zodpovedá približne 143 jednotlivým dávkam drogy," povedala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

 

Muži predávali kokaín ľuďom v okolí Riazanská – Vajnorská, ako aj na iných miestach hlavného miesta. Michael mal kokaín zadovážiť a ak ho nepredával on, robil to Martin. "Polícia spracovala na obvineného Michaela podnet k podaniu návrhu na jeho vzatie do väzby. Obvinený Martin je stíhaný na slobode," povedala Mihalíková. Polícia sa vyšetrovaním prípadu ďalej zaoberá.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona