Dvaja bratia pri eskalácii rodinného sporu prišli o život

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 18:01 • 2 min
Dvaja bratia pri eskalácii rodinného sporu prišli o život

NORRKÖPING - Dvaja bratia prišli o život a najmenej šesť ďalších ľudí utrpelo zranenia pri ruvačke a streľbe, ktorou vyvrcholil rodinný spor vo švédskom meste Norrköping, informovala dnes tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Podľa polície bol konflikt istým druhom starého rodinného sporu, ktorý v pondelok večer eskaloval na predmestí Hageby, kde sa ešte pred streľbou pobili desiatky ľudí.
     

Miesto činu polícia popísala ako "bojové pole", kde mnoho ľudí bojovalo so zbraňami a nožmi. Postrelení, približne 40-roční bratia zomreli v noci nadnes po prevoze do nemocnice.
     

Švédski vyšetrovatelia dnes zadržali päť podozrivých. Dvaja sú podozriví z vraždy, dvaja z napomáhania pri vražde a jeden z pokusu o vraždu.
     

Polícia nevylúčila ani ďalšie zatýkanie. Pozadie konfliktu bezprostredne po čine známe nebolo. Hlavný žalobca Torsten Angervag pre švédsky rozhlas povedal, že chcú zistiť, čo bolo motívom, prečo situácia eskalovala a prečo sa to skončilo tak tragicky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies