Dvaja Austrálčania nesmú na záverečný olympijský ceremoniál

NETKY.SK • 19 August 2016, 10:04 • 2 min
Dvaja Austrálčania nesmú na záverečný olympijský ceremoniál

RIO DE JANEIRO - Dvaja austrálski plavci sa nesmú zúčastniť na nedeľňajšom záverečnom ceremoniáli olympijských hier v Riu de Janeiro a každý deň v čase medzi 20.00 až 8.00 h musia zotrvať v olympijskej dedine.

slovakia

left justify in out

Po Riu de Janeiro sa Emma McKeonová a Josh Palmer môžu pohybovať len oficiálnym dopravným systémom olympijských hier. Šéfka austrálskej misie Kitty Chillerová ich potrestala za porušenie pravidiel disciplíny. S rozhodnutím súhlasila aj národná plavecká federácia.

 

McKeonová sa v utorok odpojila v jednom z nočných klubov od ďalších členov tímu a namiesto návratu do olympijskej dediny zostala s dvoma priateľkami na Copacabane. Členom výpravy neoznámila miesto svojho pobytu, čím porušila interné pravidlá. Palmer sa tiež odlúčil od kolegov a kolegýň a pokračoval v popíjaní v bare, čím riskoval svoju bezpečnosť. McKeonová získala na olympijských hrách štyri medaily - zlatú, dve strieborné a bronzovú. Palmer skončil na prsiarskej stovke tridsiaty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona