Dvadsaťjednotku čaká v septembri zápas s atraktívnym súperom

NETKY.SK • 16 Apríl 2018, 15:25 • 2 min
Dvadsaťjednotku čaká v septembri zápas s atraktívnym súperom

BRATISLAVA - Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov v septembri v prípravnom zápase privíta rovesníkov z Talianska. Dejisko duelu ešte nie je definitívne, uskutoční sa však 6. septembra, súboj by mohla hostiť aj Dunajská Streda. Taliani v roku 2019 organizujú majstrovstvá Európy tejto vekovej kategórie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjednotky Slovenska a Talianska doteraz absolvovali päť vzájomných duelov. Raz sa z triumfu tešili Slováci, dvakrát Taliani a dve stretnutia sa skončili nerozhodne. Zatiaľ naposledy v baráži o ME 2015 slovenský tím v Reggio Emilia prehral 1:3 a nepostúpil na kontinentálny šampionát.

"Poradil by som chalanom, aby sa nebáli hrať svoju hru, aj keď ich súperom budú Taliani. Nech si ten zápas užijú, nech do neho dajú všetko. Keď toto dodržia a ešte ukážu aj kvalitu, ktorú majú, môžu uspieť," odkázal mladíkom stredopoliar Stanislav Lobotka, hráč španielskeho klubu Celta Vigo a člen seniorskej reprezentácie SR.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies