Dvadsaťjednotka tradične proti Česku, Galád nominoval 18 hráčov

NETKY.SK • 28 Apríl 2014, 11:30 • 2 min
Dvadsaťjednotka tradične proti Česku, Galád nominoval 18 hráčov

BRATISLAVA - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Ivan Galád nominoval 18 hráčov na blížiace sa medzištátne prípravné stretnutie proti rovesníkom z Česka, ktoré sa hrá v stredu 14. mája o 17.00 h SELČ v NTC Senec.

slovakia

left justify in out

Vo výbere sa nachádzajú štyria legionári: obranca Bohemians Praha Lukáš Pauschek a stredopoliari Patrik Hrošovský (Viktoria Plzeň), Richard Lásik (Brescia) a Stanislav Lobotka (Ajax Amsterdam).

 

Slováci sa stretnú na jar v priateľskom dueli s Čechmi už po štvrtý raz v sérii, zatiaľ neboli úspešní. SR vlani prehralo 0:1, v roku 2012 tiež tesne 1:2 a rok predtým sa zrodila remíza 2:2. "Dôležité je, že pokračuje myšlienka spoločných zápasov. Keď sme s Jakubom Dovalilom odohrali prvý duel v roku 2011 v Šardiciach, povedali sme si, že je to dobré pre naše česko-slovenské priateľstvo. Dôkazom toho sú aj hráči ako Darida, Tecl, Wágner, Pauschek, Lásik a Gyömbér," povedal k tradičnému jarnému meraniu síl reprezentácie SR do 21 rokov tréner Ivan Galád. 

 

Vstupenky na stretnutie sú už v predaji, cena je dve eurá. Informácie priniesla oficiálna stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ). 

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na medzištátne prípravné stretnutie proti rovesníkom z Česka (hrá sa v stredu 14. mája o 17.00 h SELČ v NTC Senec): 
Brankári: Dobrivoj Rusov (FC Spartak Trnava), Patrik Le Giang (MŠK Žilina) 
Obrancovia: Michal Pintér (FC ViOn Zlaté Moravce), Lukáš Pauschek (Bohemians Praha 1905/ČR), Martin Vrablec, Branislav Niňaj (obaja ŠK Slovan Bratislava), Dionatan Teixeira (FK Dukla Banská Bystrica) 
Stredopoliari: Ivan Schranz (FC Spartak Trnava), Patrik Hrošovský (FC Viktoria Plzeň/ČR), Richard Lásik (Brescia Calcio/Tal.), Stanislav Lobotka (AFC Ajax Amsterdam/Hol.), Martin Chrien (FK Dukla Banská Bystrica), Erik Ujlaky (FK DAC 1904 Dunajská Streda), Michal Škvarka (MŠK Žilina), Martin Bukata (MFK Košice), Karol Mészáros (ŠK Slovan Bratislava) 
Útočníci: Adam Zreľák (MFK Ružomberok), Tomáš Malec (AS Trenčín) 

Náhradníci: 
Brankári: Matej Strapák (FC Spartak Trnava), Marko Maroši (Wigan Athletic/Angl.) 
Obrancovia: Róbert Mazáň (FK Senica), Ľubomír Šatka (Newcastle United FC/Angl.), Dávid Hudák (ŠK Slovan Bratislava) 
Stredopoliari: Matej Kochan (FO ŽP Šport Podbrezová), Ľubomír Korijkov (MFK Košice), Šimon Šmehyl (FC Nitra), Jakub Paur, Jaroslav Mihalík (obaja MŠK Žilina), Matúš Bero (AS Trenčín) 
Útočníci: Lukáš Szabó (FC ViOn Zlaté Moravce), Milan Lalkovič (Walsall FC/Angl.) 

Realizačný tím: 
Tréner: Ivan Galád 
Asistent trénera: Norbert Hrnčár 
Tím manažér: Marek Mintál 
Tréner brankárov: Stanislav Seman 
Lekár: Peter Kišška 
Fyzioterapeut: Pavol Purdek 
Masér: Juraj Hervartovský 
Masér/kustód: Štefan Balla 
Videoanalytik: Michal Slyško 
Technický vedúci: Dávid Vailing 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies