Dva týždne hrôzy: Mladíka na ostrove uväznil šesťmetrový krokodíl!

NETKY.SK • 3 September 2013, 11:01 • 2 min
Dva týždne hrôzy: Mladíka na ostrove uväznil šesťmetrový krokodíl!

SYDNEY – Dva týždne strávil na austrálskom ostrove Governor mladý kajakár, ktorého tam uväznil obrovský šesťmetrový krokodíl.

slovakia

left justify in out

Mladík Ryan sa vybral na ostrov na kajaku a keď sa chcel vrátiť všimol si, že obrovský plaz sleduje každý jeho pohyb a „pozerá ne neho ako keby si ho chcel dať na večeru.“ Ryan sa preto rozhodol, že na ostrove zostane a počká kým obrovské zviera ujde.

Mladý kajakár však zostal na ostrove až dva týždne, pretože krokodíl ho nechcel „opustiť“. Jeho najväčším problémom však nebol len šesťmetrový plaz, ale aj nedostatok pitnej vody a jedla. Ryan bol odkázaný na morskú vodu a miestnu zeleň.

Po dvoch týždňoch ho náhodne zachránil Don Macleod, ktorý prechádzal okolo. „Prechádzal som okolo a Ryan dobehol za mnou. Nemal ani čiapku ani tričko a bol úplne na dne," opísal kajakárov stav Macleod. „Mal obrovské šťastie, pretože tadiaľto nechodí veľa ľudí, keď som ho zobral bol mi veľmi vďačný,“ dodal záchranca Macleod.

Ryanov záchranca veľmi dobre ostrov pozná, a tak isto aj obrovského krokodíla, ktorý mladého kajakára uväznil. „Povedal mi, že zakaždým keď si sadol do kajaku tento krokodíl, ktorý tu žije už mnoho rokov, ho začal prenasledovať. Je to monštrum,“ povedal Macleod.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies