Dva najbližšie víkendy bude tunel Sitina v noci zatvorený

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 10:58 • 2 min
Dva najbližšie víkendy bude tunel Sitina v noci zatvorený

BRATISLAVA - Tunel Sitina na diaľnici D2 v Bratislave bude počas dvoch nasledujúcich víkendov v noci zatvorený, dôvodom je jeho jarná údržba.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informoval hovorca Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Marcel Jánošík, doprava bude obmedzená na diaľnici medzi križovatkami Polianky a Mlynská dolina vrátane tunela Sitina. Tunel bude zatvorený oddnes od 22:00 do soboty 26. apríla do 10:00, následne od soboty od 22:00 do nedele 27. apríla do 10:00. V prípade ďalšieho víkendu je uzávierka naplánovaná rovnako. Sitina bude zatvorená od piatka 2. mája od 22:00 do soboty 3. mája do 10:00 a od soboty od 22:00 do nedele 4. mája do 10:00. Doprava bude počas celej uzávierky presmerovaná na súbežné cesty.

 

Súčasťou jarnej údržby tunela bude napríklad odstraňovanie porúch v jazdných pruhoch, jeho čistenie či kontrola požiarnych hadíc a hydrantov. Národná diaľničná spoločnosť žiada vodičov, aby dodržiavali bezpečnosť cestnej premávky a rešpektovali dopravné značenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies