Dva čínske kluby sú pripravené ponúknuť Lampardovi 1 milión libier mesačne

NETKY.SK • 9 Október 2012, 21:48 • 2 min
Dva čínske kluby sú pripravené ponúknuť Lampardovi 1 milión libier mesačne

Dva čínske kluby sú pripravené ponúknuť Lampardovi 1 milión libier mesačne - Futbal LONDÝN - Frank Lampard zvažuje prestup do Číny, kde by si mohol polepšiť až o 1 milión libier mesačne. 34-ročný hráč Chelsea je pripravený ukončiť svoje 11-ročné pôsobenie

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Frank Lampard zvažuje prestup do Číny, kde by si mohol polepšiť až o 1 milión libier mesačne.

34-ročný hráč Chelsea je pripravený ukončiť svoje 11-ročné pôsobenie na Stamford Bridge, keď mu zmluva vyprší v lete budúceho roka.
A podľa anglického denníka The Sun, majú o Lamparda záujem Shanghai Shenhua (klub, do ktorého už prestúpili dve bývalé hviezdy Blues Didier Drogba a Nicolas Anelka) a Beijing Guoan.
V januári môže Lampard začať rokovať s akýmkoľvek klubom. Ďalšou možnosťou pre anglického reprezentanta môže byť aj LA Galaxy, kde už niekoľko sezón hrá David Beckham.

Lampard je v nominácii Roya Hodgsona na piatkový kvalifikačný zápas so San Marinom, ale jeho štart ostáva otázny, keď bol nútený predčasne opustiť ihrisko v zápase Chelsea proti Norwichu, keď sa sťažoval na bolesti kolena.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies