Dušan Tittel: Náš cieľ sa nemení, chceme streliť rýchly gól

NETKY.SK • 4 August 2015, 13:46 • 2 min
Dušan Tittel: Náš cieľ sa nemení, chceme streliť rýchly gól

BRATISLAVA - Tréner futbalistov ŠK Slovan Bratislava Dušan Tittel si pred štvrtkovou odvetou 3. predkola Európskej ligy 2015/2016 proti ruskému tímu FK Krasnodar uvedomuje silu súpera, napriek tomu verí, že jeho zverenci majú na to, aby postúpili do ďalšieho eliminačného kola.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, "belasí" minulý štvrtok prehrali na krasnodarskej pôde 0:2. Favorizovaný ruský tím od úvodného hvizdu s prehľadom kontroloval dianie na ihrisku a dominoval vo všetkých štatistických ukazovateľoch. 

 

"Náš cieľ sa nemení. Nastúpime s cieľom postúpiť do ďalšieho kola. Samozrejme, v prvom zápase sme prehrali 0:2 a stojí proti nám veľmi silný protivník. V predchádzajúcich kolách nám vyžrebovali prijateľných súperov. Krasnodar je asi najsilnejšie mužstvo, ktoré nám mohli vyžrebovať do 3. predkola EL. V kádri Krasnodaru je viacero kvalitných hráčov," uviedol v rozhovore pre agentúru SITA Dušan Tittel. 

 

Štyridsaťosemročný rodák z Námestova potvrdil, že jeho hráči pôjdu vo štvrtok od úvodu stretnutia za dobrým výsledkom. "Verím, že sa nám podarí streliť rýchly gól a do konca budeme bojovať o postup. Škoda, že sme sa nám na súperovej pôde nepodarilo aspoň raz skórovať, výsledok 1:2 by bol lepší. Musíme však vychádzať zo situácie, aká je," doplnil Tittel, ktorý bude musieť oželieť služby niektorých dôležitých hráčov. 

 

"Chýbať nám budú Dobrotka a Simovič. To sú citeľné absencie. Menšiu virózu má Zreľák. Verím, že bude do zápasu v poriadku. Budeme hrať s tým, čo máme k dispozícii. Od začiatku sezóny 2015/2016 na nás čaká deviaty súťažný zápas, čo sa prejavilo na stave niektorých hráčov. Potešiteľné je, že po treste už môžeme počítať s Nicolásom Gorositom," skonštatoval na záver niekdajší obávaný realizátor ďalekonosných priamych kopov. 

 

Odvetný duel 3. predkola EL proti ruskému tímu FK Krasnodar sa uskutoční vo štvrtok 6. augusta (20.15) na bratislavských Pasienkoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies