Dušan Pašek sa vrátil do Skalice, Záhoráci získali aj Rožníka

NETKY.SK • 5 Október 2015, 15:41 • 2 min
Dušan Pašek sa vrátil do Skalice, Záhoráci získali aj Rožníka

SKALICA - Ofenzívu účastníka hokejovej Tipsport Ligy HK 36 Skalica vystužili dve nové mená. Do klubu sa po vyše piatich rokoch vrátil skúsený Dušan Pašek a Záhoráci získali aj ďalšieho útočníka Juraja Rožníka. V pondelok o tom informoval oficiálny web HK 36.

slovakia

left justify in out

Vedenie skalického klubu po odchode centra druhého útoku Ivana Rachůnka zaplátalo dieru v útoku, keď na hosťovanie do 15. februára získalo Dušana Pašeka. Tridsaťročný útočník hral za Skalicu v rokoch 2006 až 2010 a bol súčasťou najväčších úspechov klubu. Aktuálny ročník začal v banskobystrickom tíme, v šiestich súťažných stretnutiach si pripísal bod za asistenciu. Predtým obliekal aj dresy Slovana, Senice, Trnavy, Ružinova, Košíc, Bardejova a Piešťan, pričom s košickými "oceliarmi" vybojoval dva majstrovské tituly.

 

Ročnú zmluvu s HK 36 zároveň podpísal Juraj Rožník. Robustný krídelník začal sezónu 2015/2016 v prvoligovom Liptovskom Mikuláši, v predošlých ročníkoch pôsobil okrem materskej Dukly Trenčín aj v Martine a Žiline. Za sebou má i ročnú anabázu v Znojme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona