Dušan Pašek končí s kariérou, zápas v Košiciach bude posledný

NETKY.SK • 4 Február 2016, 09:42 • 2 min
Dušan Pašek končí s kariérou, zápas v Košiciach bude posledný

SKALICA - Hokejový útočník Dušan Pašek sa vo veku 30 rokov rozhodol ukončiť aktívnu kariéru. Dôvodom sú dlhotrvajúce problémy s chrbtom. Posledným zápasom v kariére dvojnásobného majstra SR bude piatkový duel 45. kola, v ktorom Skaličania nastúpia na ľade Košíc.

slovakia

left justify in out

Dušan Pašek informoval o svojom rozhodnutí na svojom oficiálnom účte na Facebooku. "Vždy som bol výborne fyzicky pripravený, ale od operácie platničky som už nemohol naplno trénovať a robiť veci ako predtým. Moja výkonnosť išla tým pádom dole a na ľade som sa viac trápil. Bojoval som viac s mojím telom ako so súpermi. Hrával som s tabletkami proti bolesti a absolvoval som veľa cvičení," uviedol Pašek na sociálnej sieti.

 

 

 

Ahojte niekedy sa v živote stane, že aj keď sa o niečo veľmi snažíte a robíte to na maximum, tak to nemusí stačiť a...

Posted by Dušan Pašek on Wednesday, February 3, 2016

 

Bratislavský rodák si po ukončení kariéry plánuje dokončiť magisterské štúdium a zdokonaliť sa v cudzích jazykoch. "Vedel som, že hokej nebudem hrať večne, takže mám plány do budúcna, ktoré si zatiaľ nechám pre seba," uviedol Pašek.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies