Dušan Kuciak pre zranenie kolena nebude hrať proti Štetínu

NETKY.SK • 6 November 2015, 17:58 • 2 min
Dušan Kuciak pre zranenie kolena nebude hrať proti Štetínu

VARŠAVA - Slovenský futbalový brankár poľskej Legie Varšava Dušan Kuciak sa zranil vo štvrtkovom dueli Európskej ligy na ihrisku belgického FC Bruggy (0:1) a nezasiahne do nedeľňajšieho domáceho ligového stretnutia s Pogoňom Štetín.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný gólman (nar. 21. mája 1985) sa na začiatku druhého polčasu v Bruggách zrazil s brazílskym útočníkom súpera Leandrom Pereirom a na jeho kolene zostala po súboji tržná rana. Tú mu tímový lekár Maciej Tabiszewski ošetril až po zápase. Zranenie nie je vážne, ale Kuciak si potrebuje na pár dní odpočinúť. Medzi tromi žrďami by ho mal cez víkend zastúpiť Arkadiusz Malarz. Informoval portál legia.sport.pl.


Dušan Kuciak nefiguruje v nominácii Slovenska na novembrové medzištátne prípravné stretnutia proti Švajčiarsku (piatok 13. novembra o 20.45 h v Trnave) a Islandu (utorok 17. novembra o 20.45 h v Žiline). Tréner Ján Kozák povolal do tímu Matúša Kozáčika z Plzne, Jána Muchu z bratislavského Slovana a Jána Novotu z Rapidu Viedeň. Náhradníkom je gólman dánskeho Esbjergu Martin Dúbravka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies