Dušan Kuciak nevie o žiadnej konkrétnej ponuke

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 12:59 • 2 min
Dušan Kuciak nevie o žiadnej konkrétnej ponuke

VARŠAVA - Slovenský futbalový brankár v službách poľskej Legie Varšava Dušan Kuciak možno v lete odíde do iného klubu, rovnako predstaviteľné je však aj jeho zotrvanie na Lazienkowskej.

slovakia

left justify in out

"Pred rokom som mal ponuku z Belgicka, ale zostal som. Možno sa v lete udeje čosi podobné. Ak transfer bude pre mňa krokom vpred, chcel by som odísť. V klube sú ľudia, ktorí majú v agende takéto záležitosti. Ak sa zhodneme, že nejaká možnosť je pútavá pre mňa aj Legiu, budeme o tom diskutovať. Momentálne sa však takýmito vecami nezaoberám. V médiách sa objavuje mnoho dohadov, ale ja neviem o žiadnom konkrétnom návrhu," povedal Kuciak pre Polska The Times. V apríli portál Wirtualna Polska referoval o interese holandského Ajaxu Amsterdam. 

 

Dvadsaťosemročný rodák zo Žiliny Kuciak prišiel do Varšavy v roku 2011 z rumunského Vasluiu, medzičasom si vybudoval renomé najlepšieho gólmana Ekstraklasy a má kontrakt do leta 2016, takže Legia by na jeho odchode mohla slušne zarobiť. 

 

Kuciak v minulosti pôsobil v Trenčíne, Žiline a West Hame United. Špecializovaný portál Tuttomercatoweb nedávno vyrukoval s chýrom, že v hre o jeho služby teraz je aj spomenutý anglický prvoligista WHU. 

 

Legia figuruje na čele tabuľky najvyššej poľskej súťaže 2014/2015 o nádejných 5 bodov pred Lechom Poznaň, do konca zostávajú štyri kolá. Mužstvo z metropoly inkasovalo v doterajších 33 dueloch 30 gólov, má suverénne najlepšiu defenzívu v lige. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies