Dušan Kuciak ešte nezažil taký zlý vstup do sezóny

NETKY.SK • 7 Október 2014, 17:11 • 2 min
Dušan Kuciak ešte nezažil taký zlý vstup do sezóny

VARŠAVA - Slovenský brankár poľského futbalového klubu Legia Varšava Dušan Kuciak už 532 minút nedostal gól na európskej pohárovej scéne, ale v najvyššej miestnej súťaži Ekstraklasa inkasoval 13-krát v 11 dueloch nového súťažného ročníka.

slovakia

left justify in out

"Netýka sa to len môjho pôsobenia v Legii, ale celej kariéry. Nespomínam si, že by som za ostatných desať rokov mal taký zlý vstup do sezóny," uznal Kuciak pre denník Gazeta Wyborcza. 

 

"Najhoršie na tom je, že si to neviem vysvetliť. Niekedy si myslím, že sa na trávniku až príliš zaoberám riešeniami jednotlivých situácií a potom volím nesprávne rozhodnutia. Po zápase s Piastom som bol zdrvený. Pohovorím si s naším trénerom brankárov Krzysztofom Dowhaňom, pokúsime sa navodiť zlepšenie. Možno je dobré, že najbližší zápas teraz máme až o dva týždne. Bude teda čas popracovať," predznamenal Kuciak a poprel, že by osobná športová kríza v lige vyvstala z menšej koncentrácie v porovnaní s EL. 

 

Legia figuruje s 20 bodmi pri bilancii 6-2-3 a skóre 25:13 na druhej priečke v tabuľke. Za vedúcim Górnikom Zabrze zaostáva o jediný bod. Sedemnásteho októbra privíta Lechiu Gdansk. V nedeľu prehrala v Gliwiciach 1:3. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies