Ďuriš sa teší na zápasové previerky, verí v úspech s Doneckom

NETKY.SK • 17 Február 2014, 13:25 • 2 min
Ďuriš sa teší na zápasové previerky, verí v úspech s Doneckom

PLZEŇ - Plzenčania absolvovali v rámci zimnej prípravy sústredenia v Turecku a na Cypre.

slovakia

left justify in out

Futbalisti úradujúceho českého klubového majstra FC Viktoria Plzeň, ktorí sa vrátili zo sústredenia na Cypre, vstúpia do jarnej časti sezóny štvrtkovým domácim prvým zápasom šestnásťfinále Európskej ligy UEFA proti ukrajinskému Šachtaru Doneck. Na merania síl v druhom najprestížnejšom európskom pohári a českej Gambrinus lige sa teší slovenský reprezentant v službách "viktoriánov" Michal Ďuriš. "Náročnú časť prípravy už máme za sebou. Teraz na nás čaká už len to príjemnejšie - zápasy," uviedol 25-ročný stredopoliar na klubovom webe.

 

Plzenčania absolvovali okrem pobytu v Larnake aj sústredenie v Turecku. "Na Cypre išlo skôr o taktickú prípravu, trénovali sme menej než v Turecku. Pocity mám zmiešané, pretože sme dvakrát remizovali a len raz zvíťazili. Rozhodne však máme na čom stavať," skonštatoval bývalý hráč Banskej Bystrice, ktorý odohral celú generálku proti ruskému Rostovu (1:1). Viktoria neprehrala ani jeden prípravný duel. 

 

"Vždy je lepšie, keď tím neprehráva, psychicky vás to posúva vyššie. Až teraz na nás však čakajú zápasy pravdy, či už proti Donecku alebo v domácej súťaži, v rámci ktorej privítame Spartu Praha. V týchto meraniach síl sa ukáže, ako na tom v skutočnosti sme," vyhlásil 11-násobný slovenský reprezentant a dodal: "Uvidíme, ako to zvládneme. Verím, že máme silu na to, aby sme v náročných jarných bojoch uspeli." V Plzni pôsobia aj Slováci Matúš Kozáčik, Marián Čišovský, Marek Bakoš a Patrik Hrošovský. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies