Ďuriš rozhodol presným zásahom o triumfe Orenburgu nad rezervou Zenit

NETKY.SK • 31 Júl 2017, 08:11 • 2 min
Ďuriš rozhodol presným zásahom o triumfe Orenburgu nad rezervou Zenit

ORENBURG - Slovenský futbalový reprezentant Michal Ďuriš rozhodol presným zásahom o triumfe Orenburgu nad rezervou Zenitu Petrohrad v nedeľňajšom stretnutí 5. kola druhej najvyššej ruskej súťaže.

slovakia

left justify in out

 Dvadsaťdeväťročný kanonier strelil jediný gól stretnutia v 27. minúte. "Som však rád za ten gól, ktorý som dal po štandardnej situácii. Celé mužstvo ´zamakalo´. Teším sa z toho, že sme konečne zvíťazili," vyhlásil pre oficiálnu klubovú stránku rodák z českého Uherského Hradišťa, ktorý skóroval druhýkrát v aktuálnej sezóne. Prvý gól v ročníku 2017/2018 strelil v úvodnom zápase proti FK Tambov.

Orenburg s postupovými ambíciami je po neúplnom piatom kole až na 12. mieste 20-člennej ligovej tabuľky. "Chceli sme zabodovať, lebo predtým sme prehrali tri zápasy za sebou. Futbal nebol taký, ako sme si predstavovali. Pre horúčavu sa hralo veľmi ťažko a umelý trávnik je tiež problém," doplnil Michal Ďuriš.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies