Ďuriš priblížil Plzeň k finále pohára: Skvelý výsledok do odvety

NETKY.SK • 18 Apríl 2014, 11:07 • 2 min
Ďuriš priblížil Plzeň k finále pohára: Skvelý výsledok do odvety

PLZEŇ - Futbalisti Viktorie Plzeň zvíťazili vo štvrtkovom úvodnom zápase semifinále Pohára Českej pošty nad Zbrojovkou Brno 2:0. Druhý gól domácich dal v Doosan Arene v závere súboja slovenský útočník Michal Ďuriš, ktorý ako striedajúci hráč skóroval po siedmich minútach pobytu na ihrisku.

slovakia

left justify in out

Nádeje hostí opadli v závere prvého polčasu, keď v tíme hostí dostal červenú kartu slovenský obranca Miroslav Keresteš, ktorý stiahol autora prvého gólu Stanislava Tecla. Odveta je na programe 1. mája.
      

"Je dôležité, že sme vyhrali o dva góly a žiadny sme neinkasovali. Do odvety je to podľa mňa skvelý výsledok, ktorý sa však nerodil ľahko. Brno bolo na nás dobre pripravené a malo dobrú organizáciu hry," uviedol Ďuriš pre oficiálny klubový web. "Nechcem hovoriť, že mi pozícia striedajúceho hráča sedí, pretože asi ako každý futbalista by som bol na ihrisku najradšej od začiatku. Osobne som rád za každý gól, dnes to bol dôležitý zásah," dodal Ďuriš.

Sumár semifinále Pohára Českej pošty 2013/2014:
      

Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno 2:0 (1:0)
Góly: 2. Tecl, 88. ĎURIŠ, ČK: 44. KERESTEŠ (Brno), 7065 divákov.
/za domácich celý zápas M. Kozáčik, do 60. min P. Hrošovský, M. Ďuriš od 81. min a dal gól - do 44. min M. Keresteš, potom dostal ČK/
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies