Ďuriš podpísal nový kontrakt s Viktoriou Plzeň

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 13:48 • 2 min
Ďuriš podpísal nový kontrakt s Viktoriou Plzeň

PLZEŇ - Slovenský futbalista Michal Ďuriš podpísal novú zmluvu s Viktoriou Plzeň.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný útočník je momentálne na hosťovaní v Mladej Boleslavi, v júni sa však už opäť bude hlásiť v tíme českého majstra. Ako informuje oficiálny web klubu, obe strany sa dohodli na spolupráci do roku 2018. Nový kontrakt, o rok kratší, podpísal aj Ján Holenda.

 

"V prípade oboch hráčoch išlo o krátke rokovania, všetky strany mali na podpísaní kontraktu veľký záujem. Honza Holenda odviedol Viktorii predovšetkým v jarnej časti sezóny vynikajúce služby a zabojoval o pozíciu útočnej jednotky. V súčte s vynikajúcou tréningovou morálkou a Honzovou veľkou chuťou v Plzni pokračovať išlo v prípade klubu o jasné rozhodnutie. Mišo Ďuriš preukázal aj na hosťovaní v Boleslavi svoje futbalové kvality, k Viktorke i k regiónu ho navyše spája silný vzťah. Ide o slovenského reprezentanta, ktorý smerom do ofenzívy môže zastať hneď niekoľko postov. Sme veľmi radi, že sa tento bojovník do kádra vracia a bude trénerovi k dispozícii hneď od štartu letnej prípravy," povedal k podpisom oboch hráčov generálny manažér Viktorie Adolf Šádek.

 

Radosť z novej zmluvy neskrýval ani samotný Ďuriš. "S vedením Viktorie sme sa v predstihu dohodli, že sa v lete opäť pripojím k Plzni. V Boleslavi som prežil krásny rok, zo všetkých síl sa budem snažiť v sobotu pomôcť tímu k definitíve predkola Európskej ligy. To by bolo pre mňa ideálne lúčenie, Boleslav si tento úspech bezpochyby zaslúži. Po krátkej dovolenke sa potom budem tešiť späť do Doosan arény. K Plzni mám príjemný vzťah, klub i mesto mi jednoducho prirástlo k srdcu. Budem sa snažiť, aby som prispel k ďalším futbalovým úspechom. V drese Viktorky som zažil európske poháre a tieto okamihy si budem chcieť zopakovať," doplnil pre fcviktoria.cz Ďuriš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona