Ďuriš je v Plzni útočník číslo jeden: Som uvoľnený a darí sa nám

NETKY.SK • 21 September 2015, 10:05 • 2 min
Ďuriš je v Plzni útočník číslo jeden: Som uvoľnený a darí sa nám

PLZEŇ - Futbalisti českého majstra Viktorie Plzeň pod novým trénerom Karlom Krejčím vyhrali už šiesty súťažný zápas a opäť neinkasovali.

slovakia

left justify in out

Ligový triumf 1:0 na ihrisku Bohemians 1905 v nedeľu zariadil gólom slovenský legionár Michal Ďuriš. Západočesi sa v tabuľke Synot ligy posunuli už na tretiu pozíciu.

 

Všetky body si Plzeň z Ďolíčka opäť odviezla po dlhých šiestich rokoch a to vďaka Ďurišovi, ktorý má formu a v tejto sezóne už strelil päť gólov. "Sme samozrejme radi za výhru. Po Európskej lige je vždy ťažké prepnúť na Synot ligu, ale my sme to zvládli. Nikomu sa tu nehrá ľahko, tu je to také iné ako niekde inde. Tohto víťazstva si veľmi vážime, vyhrali sme tu po dlhej dobe," citoval klubový web Plzne Ďuriša, ktorý je momentálne v tíme útočník číslo jeden. "Na hrote sa cítim dobre, som uvoľnený, ale hlavné je, že sa darí celému tímu. Nezáleží na tom, kto dáva góly. Do gólu sme hrali dobrý zápas, kombinovali sme a tlačili súpera. Potom sme sa nepochopiteľne stiahli do obrany a začali sa báť o výsledok. Domácim ale došli na konci sily a na záverečný tlak sa už nezmohli," dodal slovenský reprezentant.

 

Tréner Krejčí pred zápasom uvažoval, že Ďuriša do základu nezaradí, keďže ho chcel šetriť kvôli náročnému programu majstra. "Som ale rád, že som tam Ďuriša nechal, proti Bohemke rozhodol. Rozhoduje zápasy a drží si športovú formu," vyjadril sa pre idnes.cz kouč Krejčí.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies