Ďuricu zrejme bude viesť tréner s modlitebnými korálmi

NETKY.SK • 16 September 2014, 16:26 • 2 min
Ďuricu zrejme bude viesť tréner s modlitebnými korálmi

MOSKVA - Dni bieloruského trénera Leonida Kučuka na lavičke futbalistov Lokomotivu Moskva sú podľa ruských médií zrátané.

slovakia

left justify in out

"Železničiarom", do základnej jedenástky ktorých patrí aj slovenský reprezentant Ján Ďurica, vôbec nevyšiel vstup do sezóny: nevyhrali už šesť súťažných zápasov po sebe - štyrikrát v lige a dvakrát v play-off Európskej ligy UEFA. Naposledy v sobotnom stretnutí 7. kola najvyššej domácej súťaže iba remizovali s Mordoviou Saransk 1:1, keď od 14. min museli doháňať náskok súpera. V tabuľke im patrí až 9. priečka s 9 bodmi za bilanciu 2 - 3 - 2.

 

Podľa webu Transfermarkt by sa Kukučovým nástupcom na striedačke mal stať turkménsky kouč Kurban Berdyjev, ktorý v rokoch 2001 - 2013 viedol Rubin Kazaň. Šesťdesiatdvaročného silne veriaceho rodáka z Ašchabadu preslávili modlitebné korále, ktoré za svet nepustí z ruky. "Potrebujem ich cítiť, keď sledujem zápas. Bez nich nie som vo svojej koži. Párkrát sa mi stalo, že som ich zabudol a cítil som sa nesvoj. Myslím si, že moslimovia vedia, o čom hovorím," vysvetlil podľa rt.com Berdyjev. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies