Ďuricove prognózy sa napĺňajú, Lokomotiv je na špici

NETKY.SK • 25 November 2013, 13:54 • 2 min
Ďuricove prognózy sa napĺňajú, Lokomotiv je na špici

MOSKVA - Futbalisti Lokomotivu Moskva po nevydarenej minulej sezóne v tomto ročníku opäť patria k ozdobám najvyššej ruskej súťaže.

slovakia

left justify in out

"Železničiari" sú dve kolá pred koncom jesennej časti na druhom mieste ligového pelotónu s rovnakým bodovým ziskom ako vedúci Zenit Petrohrad. Vo víkendovom zápase si poradili doma s hráčmi mestského rivala Spartaka Moskva (1:0) a po piatkovej prehre Zenitu s Rostovom sú tieto dve mužstvá bok po boku na špici.

"Vedeli sme, že Petrohrad zaváhal, ale my sa pozeráme na seba. Išli sme do tohto stretnutia s cieľom vyhrať," vyjadril sa slovenský obranca Lokomotivu Ján Ďurica na svojom oficiálnom webe. Čoskoro 32-ročný reprezentant SR (nar. 10. decembra 1981, pozn.) absolvoval celý duel proti Spartaku. "Zápas bol vyrovnaný, ale splnili sme taktické pokyny, predviedli disciplinovaný výkon a získali cenné body," pokračoval rodák z Dunajskej Stredy, ktorý už pred začiatkom tejto sezóny predpovedal, že Lokomotiv sa bude pohybovať na popredných priečkach tabuľky. 

"Už pred štartom ročníka som povedal, že je v našich silách hrať o titul. Máme teraz rovnako bodov ako Zenit a pokúsime sa v záverečných dvoch kolách zahrať tak, aby sme prezimovali na čele tabuľky," dodal slovenský stopér. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies