Ďurica ustrážil útočníka Zenitu Dziubu, Lokomotiv zvíťazil

NETKY.SK • 9 November 2015, 09:49 • 2 min
Ďurica ustrážil útočníka Zenitu Dziubu, Lokomotiv zvíťazil

MOSKVA - Nedeľňajší šláger 15. kola najvyššej ruskej futbalovej súťaže medzi Lokomotivom Moskva a Zenitom Petrohrad získali pre seba "železničiari" z hlavného mesta po výsledku 2:0. Zverenci trénera Igora Čerevčenka po dvoch ligových prehrách v rade zabrali proti úradujúcemu majstrovi naplno a vďaka zisku troch bodov figurujú v polovici ligovej sezóny na 3. mieste a iba vinou horšieho skóre zaostávajú za druhým Rostovom.

slovakia

left justify in out

Petrohradčanom patrí 4. pozícia so štvorbodovým mankom na Lokomotiv. V drese moskovského mužstva odohral v nedeľu celé stretnutie slovenský reprezentačný obranca Ján Ďurica.

 

Podľa 33-ročného rodáka z Dunajskej Stredy ukázal tím v správnom čase svoju vnútornú silu. "Boli sme silnejší ako Zenit. Výsledok mohol byť z nášho pohľadu oveľa vyšší. Ukázali sme charakter, rovnako ako v zápase EL proti Besiktasu," vyhlásil podľa portálu denníka Sport Express Ďurica.

 

Triumf nad Zenitom je pre Moskovčanov veľmi cenný. O to viac, že petrohradský klub je v Lige majstrov jediným tímom, ktorý ešte nezaváhal a drží si stopercentnú bilanciu.

 

"Petrohradčania si u nás nevytvorili takmer nič okrem jednej strely, ktorá skončila na žrdi. Netvrdím však, že Zenit bol slabý. Zvíťazili sme a to je dôležité. Musíme ísť ďalej," doplnil Ďurica, ktorý zvádzal množstvo súbojov s urasteným kanonierom Zenitu Arťomom Dziubom.

 

"Dobre ho poznám a viac-menej viem, čo naňho platí a ako proti nemu treba hrať. Musíte byť rozhodní a vždy byť pri ňom. Snažil sa, ale dnes mu to nevychádzalo," prezradil recept na útočníka ruskej "zbornej".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona