Ďurica trénoval aj počas dovolenky

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 14:40 • 2 min
Ďurica trénoval aj počas dovolenky

BRATISLAVA - Obranca slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Ďurica nezaháľal ani počas mesačnej dovolenky a pripravoval sa individuálne.

slovakia

left justify in out

Zadák ruského Lokomotivu Moskva pobudol najskôr koncom mája s priateľkou v Dubaji a začiatkom tohto týždňa sa vrátil z pobytu z chorvátskeho letoviska na Makarskej riviére.

 

"Uplynulá sezóna bola veľmi náročná, veď až do posledného kola sme bojovali o titul a účasť v Lige majstrov. Telo dostalo zabrať, takže som potreboval vypnúť a poriadne zregenerovať. V Chorvátsku som už aj trénoval. Chodil som behať, cvičil v posilňovni a s bratom sme hrali tenis. Nemohol som si dovoliť celý mesiac nič nerobiť," povedal pre svoju oficiálnu internetovú stránku dunajskostredský rodák. 

 

Ján Ďurica sa už budúci pondelok musí hlásiť v moskovskom klube, kde sa mu začne letná príprava na nový ročník. Po prílete do ruskej metropoly mu vedenie klubu ponúkne na podpis novú zmluvu, ktorá bola pripravená už pred jeho odchodom na dovolenku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies