Ďurica: So sezónou sa chceme rozlúčiť víťazstvom

NETKY.SK • 24 Máj 2013, 16:13 • 2 min
Ďurica: So sezónou sa chceme rozlúčiť víťazstvom

MOSKVA - Futbalisti ruského klubu Lokomotiv Moskva sa chcú s vrcholiacou ligovou sezónou rozlúčiť víťazstvom. "Železničiari", ktorých dres si oblieka aj obranca slovenskej reprezentácie Ján Ďurica, privítajú v nedeľu o 11.30 h SELČ hráčov Mordovie Saransk.

slovakia

left justify in out

Zverenci Slavena Biliča vstúpili do jarnej časti najvyššej ruskej súťaže s ambíciou vybojovať si miestenku do pohárovej Európy. Predurčovalo ich na to zloženie kádra aj postavenie v tabuľke. V poradí po jesennej časti im patrila solídna ôsma pozícia s päťbodovým mankom na priečku znamenajúcu účasť v predkole Európskej ligy UEFA 2013/2014. V konečnom "účtovaní" však neskončia lepšie ako na deviatom poste.

"Naše účinkovanie je sklamaním. Ambície klubu boli skončiť v prvej šestke, čo sme nesplnili,“ vyjadril sa dunajskostredský rodák Ján Ďurica pre svoju oficiálnu internetovú stránku. Lokomotiv v jarnej časti ligového ročníka zvíťazil len dvakrát a poslednú šancu udobriť si priaznivcov bude mať v nedeľu proti Mordovii. "Čaká na nás záverečné kolo doma so Saranskom a jediným cieľom je vyhrať a rozlúčiť sa s fanúšikmi víťazstvom,“ uzavrel 31-ročný stopér J. Ďurica.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies