Ďurica si chce napraviť chuť v reprezentácii

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 16:22 • 2 min
Ďurica si chce napraviť chuť v reprezentácii

ŽILINA - Futbalistom ruského klubu Lokomotiv Moskva, ktorého dres si oblieka aj slovenský reprezentant Ján Ďurica, nevyšli podľa predstáv dve ostatné stretnutia jarnej časti tamojšej najvyššej súťaže. V 19. kole prehrali na vlastnom trávniku s Arsenalom Tula 0:1, v 20. kole remizovali na ihrisku Mordovie Saransk 0:0.

slovakia

left justify in out

V omnoho lepšom rozpoložení sa nachádza slovenský národný tím, ktorý v piatok od 20.45 h v Žiline privíta Luxembursko v kvalifikácii o postup na ME 2016 do Francúzska. V základnej zostave by nemal chýbať ani obranca Ján Ďurica. "Posledné dva zápasy v ruskej lige sa nám nevydarili. Nedali sme ani gól a získali iba bod. Verím, že v nasledujúcich vystúpeniach už začneme bodovať," nádejal sa na svojej oficiálnej internetovej stránke 33-ročný zadák Lokomotivu a k piatkovému duelu poznamenal: "Máme to výborne rozbehnuté, musíme pokračovať vo výkonoch z jesene. Všetci od nás očakávajú proti Luxembursku tri body. Sme jasným favoritom a dúfam, že to na trávniku potvrdíme a opäť sa priblížime k postupu. Verím, že do hľadiska príde čo najviac divákov a naším výkonom ich potešíme."

 

Imperatív víťazstva si uvedomuje aj stredopoliar SSC Neapol Marek Hamšík. "V piatok je zisk troch bodov našou povinnosťou, no vieme veľmi dobre, že to nebude jednoduché. Budeme útočiť do plných, lebo náš súper bude hrať zo zabezpečenej obrany a spoliehať sa na rýchle protiútoky. Na tie si treba dať pozor," upozornil na svojom oficiálnom webe 27-ročný záložník, ktorý sa rovnako ako Ďurica teší na divácku kulisu na žilinskom štadióne: "Vždy sme hovorili, že fanúšikov si získame na svoju stranu len dobrou hrou a výsledkami. Teraz máme jedno i druhé a prídu aj priaznivci. Máme z toho radosť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona