Ďurica sa tešil s Lokomotivom vďaka parádnemu II. polčasu

NETKY.SK • 3 November 2014, 13:07 • 2 min
Ďurica sa tešil s Lokomotivom vďaka parádnemu II. polčasu

MOSKVA - Futbalisti Lokomotivu Moskva zvíťazili v nedeľňajšom mestskom derby v rámci 12. kola najvyššej ruskej súťaže nad Dinamom 4:2, hoci ešte v 57. minúte prehrávali 0:2.

slovakia

left justify in out

Slovenský obranca Ján Ďurica odohral v drese "železničiarov" celý zápas tak isto ako jeho krajan Tomáš Hubočan na strane súpera. V záverečnej tretine súboja domáci háči Lokomotivu predviedli famózny obrat.

 

"Stretnutie sa pre nás vôbec nevyvíjalo dobre, prehrávali sme 0:1, nepremenili pokutový kop a po polčasovej prestávke sme inkasovali aj druhý zásah," uviedol Ján Ďurica na svojej oficiálnej internetovej stránke. Zamestnávateľ dunajskostredského rodáka strelil v rozpätí od 58. do 66. minúty rivalovi tri góly a štvrtú poistku pridal päť minút pred koncom bývalý reprezentačný útočník Roman Pavľučenko. "Ukázali sme obrovskú vnútornú silu. Túto pasáž hry sme hrali naozaj vynikajúco a všetci sme radi, že sme dokázali tento náročný duel vyhrať. Veľmi nám to pomôže po psychickej stránke. Verím, že sa znovu dostávame do formy, veď sme povyhrávali pár posledných zápasov," dodal bývalý hráč Artmedie Petržalka či nemeckého Hannoveru J. Ďurica. 

 

Lokomotiv je po sérii štyroch ligových zápasov bez prehry v tabuľke na siedmom mieste. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies