Ďurica s Lokomotivom na čele ruskej ligy

NETKY.SK • 11 Marec 2014, 14:22 • 2 min
Ďurica s Lokomotivom na čele ruskej ligy

MOSKVA - Futbalisti Lokomotivu Moskva sa zásluhou víťazstva v pondelkovom domácom zápase nad Krídlami Sovietov Samara (2:1) dostali na čelo najvyššej ruskej súťaže.

slovakia

left justify in out

"Železničiari" majú po 20 kolách dvojbodový náskok pred druhým Zenitom Petrohrad, ktorý zareagoval promptne na nečakanú remízu s Tomskom a prepustil hlavného trénera Luciana Spallettiho.

Slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica odohral v drese Lokomotivu celý duel proti Samare. Pre obe mužstvá to bol vstupný zápas jarnej časti najvyššej domácej súťaže po trojmesačnej zimnej prestávke. "Sme radi, že sme prvý zápas jarnej časti úspešne zvládli a máme na konte ďalšie tri body. Vôbec to nebolo jednoduché stretnutie, rozhodla naša bojovnosť a výborná koncentrácia. A samozrejme aj väčšia kvalita. Už teraz sa musíme dobre pripraviť na ďalší súboj, ktorý nás čaká v Perme," uviedol pre svoju oficiálnu internetovú stránku 32-ročný stopér Ján Ďurica.

Za Samaru nechytal slovenský brankár Ján Mucha, ktorý sledoval meranie síl z lavičky náhradníkov. Jeho zamestnávateľ je v 16-člennej elitnej ruskej súťaži na desiatom mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies