Ďurica: S Lokomotivom by som rád niečo dosiahol

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 15:48 • 2 min
Ďurica: S Lokomotivom by som rád niečo dosiahol

MOSKVA - Slovenský futbalový obranca Ján Ďurica obliekajúci si dres ruského prvoligistu Lokomotiv Moskva nemá za sebou najvydarenejšiu sezónu. "Železničiari" mali ambície umiestniť sa medzi prvými piatimi tímami, čo by im zaručilo účasť v pohárovej Európe, napokon sa však museli uspokojiť s deviatym miestom.

slovakia

left justify in out

Vedenie reagovalo na túto skutočnosť prepustením trénera Slavena Biliča a nie je vylúčené, že počas letnej prestávky príde ešte k ďalším zmenám. "Určite nie sme spokojní s výsledkami a výkonmi, ktoré sme počas ročníka predvádzali. Klub mal v pláne atakovať najvyššie pozície, ale žiaľ nevyšlo nám to. Chorvátsky kouč Bilič by mal však podľa mňa zostať, pretože je najlepšie hodiť vinu na trénera. Som v klube už dlhšie, vymenilo sa tu dosť trénerov, takže uvidíme či vedenie bude mať trpezlivosť a nechá mu dôveru," povedal dunajskostredský rodák pre svoju oficiálnu stránku.

Najväčším problémom moskovského klubu bola v jarnej časti strelecká impotencia. Formu nemali ani vyhlásení kanonieri - Rus Roman Pavľučenko a Senegalčan Dame N'Doye. "Šancí sme mali v každých dueloch, ale nedarilo sa nám. Mali sme sériu, že sme niekoľko duelov neskórovali a práve tam nám utiekli body, ktoré nám chýbali, aby sme splnili cieľ," pokračoval 31-ročný stopér.

Napriek tomu, že sa Lokomotivu nedarilo, slovenský reprezentant nastupoval v jarnej časti výlučne v základnej zostave. "Som rád, že som sa trénerovi odvďačil za dôveru výkonmi, s ktorými bol spokojný. Mrzia ma len tie výsledky, bola by potom aj väčšia pohoda v kabíne," uviedol Ďurica, ktorý má v klube ešte zmluvu na dve sezóny a nechystá sa odísť. "Iné ponuky zatiaľ na stole nemám a rád by som s Lokomotivom niečo dosiahol. Verím, že budúci ročník bude lepší a bude sa nám viac dariť," zakončil bývalý hráč Hannoveru 96, Saturnu Moskovská oblasť, Artmedie Petržalka či Dunajskej Stredy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies