Ďurica riadne trénoval s Trabzonsporom, na trávniku aj Bero

NETKY.SK • 25 Január 2017, 13:19 • 2 min
Ďurica riadne trénoval s Trabzonsporom, na trávniku aj Bero

TRABZON - Slovenský futbalový reprezentant v službách tureckého Trabzonsporu Matúš Bero sa objavil na trávniku počas utorkového tréningu svojho mužstva. Dvadsaťjedenročný stredopoliar od vianočných sviatkov pre problémy s pravým kolenom a následnou artroskopickou operáciou chýba v zostave Trabzonsporu.

slovakia

left justify in out

V utorok absolvoval na ihrisku kondičné behy; na nohách mal tenisky, nie kopačky. Fotodokumentáciu priniesol klubový web. Stabilný člen základnej zostavy tímu SR "21", ktorý by nemal chýbať na júnových majstrovstvách Európy tejto vekovej kategórie v Poľsku, by približne o dva týždne mal byť pripravený naskočiť do zápasového kolotoča, referuje facebooková prezentácia spoločnosti Stars & Friends, ktorá hráča zastupuje.

So svojimi spoluhráčmi v utorok naplno zaberal Berov krajan a spoluhráč Ján Ďurica. Skúsený 35-ročný stopér odohral len prvý polčas nedeľňajšieho ligového zápasu na pôde klubu Kasimpasa SK, no prostredníctvom facebooku na druhý deň informoval, že zranenie nie je vážne a išlo len o malú indispozíciu.

Trabzonsporu zatiaľ aktuálny ročník tamojšej Süper Lig nevychádza podľa predstáv, v 18-člennej tabuľke figuruje na 10. priečke. Po 18. kole má 24 bodov (bilancia 7-3-8).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona