Ďurica predĺži po návrate z dovolenky kontrakt s Lokomotivom Moskva

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 14:37 • 2 min
Ďurica predĺži po návrate z dovolenky kontrakt s Lokomotivom Moskva

MOSKVA - Slovenský futbalista Ján Ďurica predĺži po návrate z dovolenky v Dubaji kontrakt s ruským klubom Lokomotiv Moskva.

slovakia

left justify in out

"Ďurica je skvelý hráč, človek a aj vodca tímu. Ponúkli sme mu novú zmluvu a dohodli sa, že hneď, ako sa vráti z dovolenky, podpíše ponúknutý kontrakt. Som mu veľmi vďačná za minulú sezónu v Lokomotive," uviedla na webe sport-express.ru prezidentka klubu Oľga Smorodská.

 

Moskovčania bojovali v uplynulej sezóne najvyššej ruskej súťaže o zisk titulu až do konca, napokon však obsadili 3. priečku. Reprezentačný stopér nastúpil na 30 stretnutí, v Lokomotive má od roku 2009 na konte už 97 odohratých duelov.

 

V minulosti pôsobil v Rusku okrem Lokomotivu aj v klube Saturn Moskovská oblasť. V roku 2010 bol krátko na hosťovaní v nemeckom Hannoveri, na Slovensku obliekal dresy Artmedie Petržalka a Dunajskej Stredy. V národnom mužstve pôsobí od roku 2004 a v roku 2010 absolvoval futbalové majstrovstvá sveta v JAR. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies