Ďurica po víťazstve v Kazani: Boli sme lepší vo všetkom

NETKY.SK • 28 Október 2013, 15:29 • 2 min
Ďurica po víťazstve v Kazani: Boli sme lepší vo všetkom

MOSKVA - Ruský futbalový klub Lokomotiv Moskva je po trápení sa v minulej sezóne najvyššej národnej súťaže ako vymenený. "Železničiari" sú po štrnástich kolách ročníka 2013/2014 na vynikajúcom druhom mieste, v nedeľu dokázali uchmatnúť tri body z ihriska Rubinu Kazaň víťazstvom 2:1. Prispel k tomu aj slovenský obranca Ján Ďurica, ktorý odohral v drese hostí celý zápas.

slovakia

left justify in out

"Boli sme od úvodu lepším tímom vo všetkých herných činnostiach. Aj kouč Kazane po súboji priznal, že dnes na Lokomotiv nestačili. Sme radi, že sme využili šance a vyhrali sme. Získali sme ďalšie cenné víťazstvo. Dôležité je to, že pokyny, ktoré nám tréner dal, sme na ihrisku aj splnili," uviedol pre svoju oficiálnu stránku Ďurica.

Moskovčania sú momentálne vo forme, ťahajú šnúru siedmich stretnutí bez prehry. Naposledy neuspeli 1. septembra proti Zenitu Petrohrad na jeho pôde 1:2. Práve Zenit je lídrom tabuľky, Lokomotiv zaostáva spolu s mestským rivalom Spartakom o päť bodov. Tieto dva moskovské kluby sa najbližšie stretnú v boji o druhé miesto (v nedeľu 3. novembra).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies