Ďurica po stovke v drese Lokomotivu: Škoda remízy

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 12:39 • 2 min
Ďurica po stovke v drese Lokomotivu: Škoda remízy

MOSKVA - Slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica odohral v nedeľu jubilejný stý súťažný zápas v drese ruského Lokomotivu Moskva.

slovakia

left justify in out

"Železničiari" remizovali v stretnutí 25. kola doma s Anži Machačkala 0:0 a dunajskostredský rodák absolvoval celý duel. "Som šťastný, že mám na svojom konte toľko zápasov. Škoda, že sme nevyhrali. Ďakujem fanúšikom, ktorí mi pripravili pekný nápis. Po slovensky napísali moje meno Ján Ďurica a pridali v azbuke Duša ruská," uviedol pre svoju oficiálnu internetovú stránku 32-ročný obranca.

 

Tím z Lokomotiv Stadium prišiel o pozíciu lídra najvyššej ruskej súťaže. Na čelo poradia sa dostal Zenit Petrohrad, ktorý už v sobotu zvíťazil doma nad FK Krasnodar 4:1. Zaváhanie Lokomotivu je o to nečakanejšie, že Anži je v tabuľke na poslednej pozícii. "Mali sme tento duel vyhrať. Počas súboja sme si vypracovali tri-štyri tutovky, ale gólman hostí nám ich zneškodnil. Súper hral dobre, najmä výborne bránil, nedokázali sme mu streliť gól," zhodnotil stretnutie J. Ďurica. 

 

Vzájomný súboj Lokomotivu so Zenitom sa uskutoční 4. mája v rámci 28. kola v Moskve. "Teraz strácame bod na vedúci Petrohrad, ale hráme s nimi ešte doma. Stále si veríme, musíme si urobiť pohodu a ísť za svojím cieľom," dodal bývalý hráč Dunajskej Stredy, Petržalky, Saturnu Moskovská oblasť a nemeckého Hannoveru. 

 

Ján Ďurica je v tejto sezóne skalopevnou súčasťou moskovského Lokomotivu, dosiaľ odohral kompletnú minutáž vo všetkých 25 ligových stretnutiach. "Som rád, že mi tréner verí a snažím sa mu jeho dôveru oplatiť," skonštatoval ešte pred meraním síl s Machačkalou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona